~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Thursday, January 6, 2011

..CONTEST AKU DAN KACA MATA..


o0o0o yeahhh.. aku terjumpa contest lagi la.. semangat nak join nih.. hehe oke2.. sekadar mengisi ruang blog aku yang kosong dan cube naseb.. ekeke manelah taw kan.. lalaala~ nak sertai contest nih ada syarat2nye.. tapi senang je.. xmemerlukan modal dan xperlu pening2 kepala.. nih la aku rasa contest yg senang.. haha tapi payah nak dapatkan jawapannye.. ekeke

oke.. skrg mari kite lihat syarat2nya.. hehe

Jadi follower kepada incek syafiq nie.. D.O.N.E~
Perlukan gambar memakai spek mata hitam sama ada original ataupun edit.. D.O.N.E~
Tinggalkan link kat entri dan letak banner kat sidebar.. pas dah pos nih, surelah D.O.N.E~
Tag 2 orang rakan anda..

dan org2 ittew adalah..

1. cik naniey
2. cik ct noor

waa.. harap anda berdua pun join yerp.. hehe nak tgk ape pictnye?? jeng jeng jeng.. sile scroll dibawah ini.. hehe ni je la yang ada.. sebabnye aku tak bawa battery laptop aku.. aku gune yang akk aku punye je dan hasilnya..



taaadaa..

kami comelkan.. hehe



**P/s : oke.. done dah kesemuanya.. hehe skrg boleh tedo.. lalala~

8 comments:

Syafiq Rosli said...

toing2..tuah tanah dtg lawat..all da best ya

qaseh qist said...

alrite.. thanks.. :)

a'im said...

chunmel2

qaseh qist said...

aim, tenkiu.. tenkiu.. :P

BOY HOT WEB said...

wahhh comel kwn ngah pakai cermin mata tu,,, nak gi mana kwn

qaseh qist said...

hehe tenkiu.. gambar lepak kat klcc.. hehe

Ujang9897 said...

gd luck

qaseh qist said...

tenkiu.. ;)