~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Saturday, February 7, 2009

..sedeynye ari ini..

assalamualaikum pembuka cerita...

erm.. ntahla.. aku xtaw la.. aku ase sedey je bile aku terdengar zikir nih.. teringatkan aku pada seseorang.. yea.. pada seseorang yang banyak tlg aku dalam susah.. bile aku menjauhkan diri.. dia semakin dekat dengan aku.. erm.. pauahnye hidup mcm nih.. aku teringat dia nyanyi zikir kat aku bile aku start membebel kat dia.. hehehe memang lawakla.. hehehe dia nak soh aku senyap.. pastu soh aku ikut... bile aku ikut dalam hati dia kata aku xwat.. mule la bergaduh balik.. hehehe memang kelakarla bile teringatkan balik..

semalam sebelum balik shah alam.. aku call dia.. soh dia nyanyi.. dia xnak.. dia plaks soh aku nyanyi balik.. aku nyanyi la lagu heal the world..hahaha amek ko.. kesian.. hehehe pastu baru dia nyanyi tuk aku.. kesimpulannye bile aku sedih ke, xda mood ke.. dia la yg aku call tuk hiburkan hati aku ni.. hehehe dia sampai gaduh2 aku suh dia nyanyi.. hahaha bile dia nyanyi aku tenang.. aku gembira.. aku senang.. aku selamat.. ketenangan yg sukar utk dicari..walaupun sekejap... sekarang nih aku tgk dia dah semakin berubah.. aku sedih.. kami xmacam dlu.. sedihnye....

ni la lagu yg dia selalu nyanyikan.. wlaupun banyak beza... tp rentak tuh sama.. hehehe




note : i miss him.. :(

2 comments:

sitekateki | dD said...

naper sedih2 nie...
jgn sedih2...dengar lagu yg hepi2...
leh la kurang skit sedih tu...

qaseh qist said...

wah.. tq dd...
hehehe