~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Tuesday, February 10, 2009

..Kehidupan..

Assalamualaikum pembuka bicara..
hurm.. ari ni aku kelas database system.. ase cam xda mood je nak datang.. kisah pasal dibawah ini.. hahaha aku maw hidup dalam kegembiraan.. hidup aku dah xceria dlu.. hurm.. masa nak pergi alam budiman semalam.. mendungnye semendung perasaan aku nih.. erm.. awan bagai mengetahui segalanya yang terjadi padaku.. malam aku balik ke Kl.. sepanjang perjalananku diirigi dengan lagu2 sedey.. deritanya hidup begini.. bagaimana aku maw lari dari ini semua?? aku harus kuatkan semangat agar cita2 dan impian aku selama nih xterkubur kat sini je.. semua harus aku tempuh.. tapi bagaimana?? hhhhhuuuuuurrrrrrmm... satu keluhan berat yang aku lepaskan.. aku harap ia akan keluar seperti mana aku lepaskan.. xda mood n xda idea nak tulis..
wassalam..
note : bagaimana kehidupanku selepas ni??

3 comments:

Admin said...

nanti amik award kat blog nani...kat award lg

Admin said...

amik gift kat blog nani yerp..gift 4 frenzz

qaseh qist said...

thanks nani..