~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Tuesday, July 28, 2009

.. happy birthday my self ..

Assalamualaikum pembuka bicara ..
erm .. ari ni aku ase cam malas nak mangun pagi .. mungkin sbb aku tdow lambat dok bergayut dengan kawan aku smlm .. tp njoy la .. bergayut lama2 tp xpayah kena bayar .. sangat seronok .. hehehe knp ?? ari ni besday aku .. hahaha Happy birthday my self .. ekekeke
thanks to kawan2 yg wish kat aku .. kat fb, by phone , jumpe terang2 wish .. thanks guy , thanks .. aku terharu sangat2 la bile korang wish kat aku .. ase cam semangat plaks .. to my best friend yg terpaksa aku secretkan nama , thanks sbb wish kat aku .. gilang gemilang ko punye wish .. aku terharu sbb ko anggap aku best friend ko .. thanks beb .. hehe aku harap pada kawan2 yang laen , kite akan tetap terus berkawan oke .. pada sesapa yg xnak kawan dengan aku .. xpela .. aku dah penat nk pakai topeng kat muke nih , kalu ase nak kawan , kawanla .. xnak suda .. aku xpaksa .. aku dah jatohkan ego aku tego ko , tp ko wat muke plaks .. sapatotnye aku yg wat muke kat ko .. tp terbalik .. xpa la .. malas nak serabot pale .. ekekeke
erm .. Thaks to our GOD sbb kasi aku nyawa tuk teruskan kehidupan aku kat dunia nih .. g pun masih awal lagi .. aku xtaw nak tulis ape .. jap agi aku nak mkn dgn kwn baek aku .. ekeke kat mane2 xkesah la sbb kesayangan ayu pose .. erm .. xsemua menda leh share .. aku nak cte ape yg aku ase .. tapi ase cam xsepatot la .. by da way , ape yg mampu aku katakan , THANKS ..
mungkin itu adalah jln yg terbaek bagi mengemukakan ape yg aku rasa .. hahaha
k la , nak out suda .. pergi menghiburkan diri .. xnak sedey2 dah .. aku perlu mulakan hidup baru .. lebih bersemangat .. hehehe k la , maaf salah silap yg penah dibuat secara sengaja or x sengaja .. hehehe oke , jg diri .. papais ..
corat coret : harap hidup lebih sempurna ..
-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

8 comments:

Naniey said...

heppy besday intan..wish u luck...study ke...cinta ke..pape je lah..moga2 sucess..

Miss Ayu said...

happy birthday to u
happy birthday to u
happy birthday to intan,
happy birthday to u..

wish u all d best,
may u have a good fortune,
may all ur dream come true..
semoga cpt kawin eh..

heheh...

happy birthday!!
hope suka dgn biru dan pink! hahaha

qaseh qist said...

hehehe toce.. toce.. ekekeke
study dlu la.. ekeke
pastu jatuh cinta.. ekeke
then kawen.. hoooyeah...

qaseh qist said...

to ayu :
toce.. toce...
seronotnye ada org wish 2x.. ekekeke
nak ciom sket..
muah muah muah...

Miss Ayu said...

hehehehehheheehehehehheehehehehhe
hohohohohohohohohohohohohohohoho

Anonymous said...

slmt hr lahir intan...
sowi sgt2 xwish..xtau..huhu
pape pn...
tk cr tau..
kwn slamanyer...

__areezd__

kactech said...

huhu...SLAMAT HARI PEMBESARAN INTAN!!!!...ahaks.....

qaseh qist said...

to areezd : toce.. toce..
xpela.. asalkan ingat.. ekekeke

to kacang : thanks ya sbb wish..
toce.. toce...