~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Thursday, July 23, 2009

..dasar kanak2..

Assalamualaikum pembuka bicara ..

erm .. xdak ape nak tulis .. puitis pun bkn .. cume meluahkan ape yg aku wat hari ni .. ekekeke
erm .. setelah berhempas pulas bekejar sana sini akhirnya aku dapat gak dok ostel utm .. xpelah , xlawo xpe .. asalkan dak2 kat situ xkesah kami dok menumpang .. ekekeke suasana sejibik cam kat adtec dlu .. katil besi yg xdak tingkat , meja study tg besar , kipas syiling & almari besi .. hehehe suasana tersebut mengingatkan aku kembali masa zaman2 blaja kat adtec tuh .. ekekeke aman tenteram xdak gangguan .. aku harap begitu la hendaknye .. amin .. ekekeke

bile dah balik dari kl , aku lepak2 jap pekena angin shah alam plaks .. dah sudah mandi n perkara biasa adala mengadap laptop hp kesayangan aku nih .. ekekeke banyak berjasa dengan aku nih .. chup chup chup .. oke .. memandangkan dengan tittle yg ada tuh kan , aku cume tersentak , terpikir , mengelamun , teringat and semua secara x sengaja la .. terpaku pun ada .. ekekeke okelah nak ditukar kan cte , aku nih baru ja online .. ada la hamba Allah nih , sejak aku kasi nasihat sket terus melenting n siyap letak shout out kat 1 web nih .. hahaha salah ke ?? aku ase xdak la keterlaluan .. berbaloi la aku nih kakak ko tuh adeq .. oke fine , forget it ..

dia tetiba komen pict aku weh .. aku pelik la .. apekah motif disebalik kesan yg ditinggalkan ? pikiran ku mungkin dia nak kawan dgn aku balik .. xhairan la kan .. aku pun as usual komen la balik org yg komen aku .. tapi aku pelik , bile time aku komen dia knp dia xnak balas balik .. sbb nye ada sorang mamat nih penah jadi kawan aku dlu telah letak something yg konon2 leh wat aku cemburu la .. WTF la beb .. xdak masa aku nak cemburu semua tuh da .. eh aku leh cari laki laen la .. xdak hal .. kalu ko nak , amek la .. so what ?? hahaha lawak la .. aku xtaw la ape motif dia .. tapi yg ketara bagi aku tuh la .. sbb pict yg dia letak pict tu je .. ada komen mamat tue .. hahaha xpela , dah jodoh korang dgn dia , go on la .. xperlu nak wat mcm tuh ingat org jeles .. hahaha lawak2 .. you are too young la budak .. kalu rupe ko cantek tapi dlm hati ada baw xgune gak .. selama nih ko xpenah nk tinggalkn komen aleh2 ko wat .. aku bukan budak sebaya ko nak test cenggituh .. i have my own life la .. ko nak dia , dipersilakan .. xheran .. penat dah jaga hati perasaan dia .. skrg , nak amek dipersilakan ..

kepada pembaca diluar sana , sowie la .. terover sket .. andai kata kau terbukak blog aku , renung2kan lah perbuatan ko tu eh .. sikit pun xcalarkan ati aku nih .. oke ?? kalu aku nak aku leh wat lebey dari ko .. kalau kau terasa maafkan la .. kalu xnak , ko bley bla .. hahaha dengan aku senang ja .. aku pun xnak layan karenah budak hingusan cam kau tuh .. ekekeke

corat - coret : sedari la , kulit , muke dan semua yg ada pada diri kita nih pinjam je , nanti kena pulangkan balik .. xguna rupe cantek tapi baw longkang ..

-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

5 comments:

Naniey said...

oooo....sape le tu kan..erm2..tak berhemah btl

uLat cOmeL said...

ish2..macam2 kes awak ni eyh...hahaha

qaseh_qist said...

to naniey :
erm.. ada la bdk hingusan tuh.. ekekekeke

to noris :
dia yg cari pasal.. sape suwoh.. ekekeke

Anonymous said...

best yer dok hostel utm...
duk ngn sape?
-areezd-

qaseh_qist said...

dok dengan syuhada.. ekekeke
jgn jeles.. ari2 waktu pose nanti ada bazar.. hohoho