~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Sunday, August 2, 2009

2 august 2009

Assalamualaikum pembuka bicara ..

Aku bosan gile dok kat ostel nih .. nak balik shah alam aku malas .. jadi memperhambakan diri dok la kat ostel nih .. buhsan xleh nak ckp ape la .. sbb aku isi masa aku dengan aktiviti tdo , tdo n tdo .. pas smlm aku study bagai nak rak n gayot2 dgn kawan aku , kul 5 baru aku leh tdo .. bangun kul 8am , sikit punye awal da .. lepak2 dgr lagu dgn member .. gsok gg , bsh muke , wat air panas nak minum then aku pun breakfast la .. lapo la katakan .. pastu , sambil2 lepak aku terus try wat math , pergh mmg superb xleh nak buat oke .. ape bengap aku nih .. haish .. abaikan .. hehehe

smlm , bile xdapat nak wat math aku create 1 simple poem .. hehe tu la keja aku bile bosan .. kembali ke dunia asal .. silap pilih jalan hidup sendiri .. bingai kan .. hehehe ni poem aku .. jom baca ..

Oh Tuhan ,
Jangan biarkan hati ini sepi ,
Kerana pabila sepi ,
Aku sendiri ,
Sendiri meratapi hidup ini ,
& Ia pasti gugur sendiri ,
Aku benci ~!
Tuhan ,
Bantulah diri ini ,
Mencari erti nilai cinta sejati yang hakiki !
Fullstop~!

hahaha ni la hasel nye , pastu kwn aku kol la aku .. everything in ur's fwend .. thanks cause u there at the right time .. thanks .. thanks for ur advise , thanks for ur time , thanks and thanks .
Kau seorg insan baek . Thanks . Aku hargai kawan mcm ko . oke , end up ! kang laen plaks . oke la , gtg la . malas nak on9 . mencari ruang yang tenang utk diri . ekeke k da ..

sekian , trimas .

corat coret : Kdg2 sepi itu indah , tp sampai bila ?


-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

2 comments:

m!szcayah said...

on9 jo koja .
pg skulah .
jgn malas.
hahahahaha .

*happy belated buffdae sis.gila lamabt wish .hahahahah

qaseh_list said...

hehe mana ada un9 la adeq...
xslalu da..
kadang2 ja...

thanks sbb wish... =)