~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Tuesday, March 31, 2009

tag lagi..

Assalamualaikum pembuka bicara...
aku cadang nak tulis entry tuk semalam.. pastu bile buka cik comel punye page dia kenakan aku plak.. aduyai.. terkena balik kot... tapi dikala buhsan2 nih leh gak aku menjawab tag nih.. hehehehe
check it out~~!!
1.Bekas kekasih saya adalah :
banyak... kena senaraikan ker?? hehehe xperlu asenye.. hehe
2.Saya sedang mendengar :
bunyi kerusi bergerak..
3.Mungkin saya patut :
belajar sebab final exam dah nak dekat..
4.Saya suka :
bawa kereta, makan and menyanyi..
5.Sahabat-sahabat baik saya :
adalah.. xperlu dinyatakan.. sahabatku bukan utk tatapan orang laen..
6.Saya tak paham :
ape yang sedang saya blaja selama setahun setengah kat UniKL terchenta nih.. hahahaha (berhenti je la.. bak kate kawan aku la..:p)
7.Saya kehilangan :
sebelah hati yang masih dicari sekian lama..
8.Ramai yang berkata :
tq sir~! sebab dah habes kelas.. hehehe
9.Makna nama saya :
tiada makna..
10.Cinta itu adalah:
pelik dan sukar diungkapkan pada sesiapa yg xtaw erti cinta.. ( mcm aku.. hahahahaha )
11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
bermain komputer..
12.Saya akan cuba :
menjadi yang terbaek diantara yang terbaek.. dan berguna pada bangsa, agama dan negara... (skema je ayat.. hahahaha)
13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
sampai akhir zaman..
14.Telefon bimbit saya :
sony and cokia..
15.Bila saya terjaga dari tidur :
say alhamdulillah n tgk hp..
16.Saya paling meluat apabila :
org pompuan menggedik depan lelaki..
17.Pesta/Parti adalah :
suatu situasi yang boleh membuatkan seseorang itu happy or x, seronok or x also membuang masa..
18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
arnab and kucen.. ( my lovely abobo...)
19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
remaja~!
20.Hari ini :
Selasa ada kelas database.. pasni nak p karok~~!! oooyeeahhh...
21.Malam ini saya akan :
belajar, main internet and tdow~!
22.Esok pula saya akan :
pi campus cam besa...
23.Saya betul2 inginkan :
duet yang banyak...
24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
Ya Allah, cantekkanlah dan serikanlah muka hamba Mu ini.. amen..
25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
KLCC, Time Square, LOt 10.. pilihlah yang mana berkenan..
26.Makanan Barat atau Jepun :
barat.. sebab jepun makanan cam xmasak.. hahaha
27.Bilik yang terang atau gelap :
yang sederhana...
28.Makanan segera adalah :
of course McD sebab tu yg dekat dengan ostel~!
29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
bye.. mknlah dlu.. aku tunggu kawan aku nak makan sama.. dia ada kelas..

30.Siapa yang anda nak Tag?
pada sesape yang sudi membuat tag nih.. xpakse pun.. hehehehe

erm.. sekian sudah utk tag kali ini.. hehehe aku bertiga je dalam lab nih.. pelikkan.. blaja x.. tapi dok dalam lab nih la yang paling lama.. hehehe aku sedang menunggu kawan aku nak p karok pasnih.. nak lepaskan tensen.. hehehe pastu balik la ke hostel cam besa.. hehehehe
sekian, wassalam..
note : moga hari ini tiada yg sedih~~!!

2 comments:

Naniey said...

hahahaha..aku igt ko taknak buat...aku sajer jer ltk ctu..hahaha....ade gak org sudi buat..time acih

qaseh qist said...

yelah.. time burink2 leh la... time aku ngah sibuk xdala.. hahaha