~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Tuesday, March 17, 2009

kepelikan telah berlaku..

assalamualaikum pembuka bicara...

erm... ari nih ada perkara yg pelik berlaku dalam diri aku.. memang pelik tapi bley diatasila.. kepelikan pertama yang berlaku hari ini adalah.. aku datang lab database kul 8am.. hahahahaha memang hairan kan.. sebab xpenah² aku datang lab seawal begini.. hohohoho

oke.. siyap² dari hostel dalam pale otak nih nak breakfast kat campus... just beli ayer vico, roti and biskut tiger import dari hostel.. hohoho.. so memang terlaksanalah.. aku pun cam besa.. pas masuk lab nih perkara pertama aku buat.. on pc dan buka email.. hehehe dah jadi habit.. pastu cadang niat nak try wat subject registration.. tapi x menjadi sebab uniKL x open lagi tuk student.. xpela... aku pun makanlah sambil mengodek² pc nih.. hohohoho

kepelikan kedua yang berlaku hari ini.. hanya bape kerat je student yang datang masuk lab.. memang pelik la.. hohohhoho mana ntah bebudak laen aku xsure.. kengkawan aku pun aku xnampak.. mungkin derang ingat xda lab kot sebab dah test semalam.. mule² aku pun berpendapat sedemikian.. tapi bile mengenangkan semalam ape yang aku telah buat.. aku cancel xnak datang.. sebab laen nak datang campus nih.. nak pulangkan buku... yelah dah bape lama buku nih aku xpulangkan.. denda?? memang kena denda la.. xusah cete la.. hohohoho...

oke.. pembelajaran dah nak start... hehehe ada masa aku corat coret kat entry ni lagi oke.. semangat nak blaja database nih.. hohohoho k papaix.. student BNS aku ase 3 orang je kot dalam nih.. hahahaahahaha memang gile la.. hohohoho kegilaan sudah melanda.. tabahkan diri.. hohoho papais..


sekian, wassalam..


note : mulakan hari dengan senyuman dan semangat.. nanti jadi cam aku.. terover plaks.. hahaha

2 comments:

Naniey said...

semangat tul ko nak g kelasss

qaseh qist said...

hahahaha taw xpe.. ntah ape yg xkena dengan aku nih ntah.. hohohoho