~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Wednesday, March 11, 2009

aku kena tag.. hohoho

Assalamualaikum pembuka bicara...

hehehe xda keja nak buat.. so wat la tag nih kejap.. burink dengan programming so wat la menatang nih... hahahaha

TANDA

1.Tanda2 kamu badmood?
buat muke + silent

2.Tanda2 kamu marah?
berzikir + silent mood also

3.Tanda2 kamu sinting?
sinting? menatang ape tuh???

4.Tanda2 kamu malu?
tershenyum² and tershefu-syefu.. hehehe + tutup mata..

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
menjeling + sengetkkan mulut.. hahaha

6. Tanda2 kamu sedang sedih?
senyap + termenung = menangis..

7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
menyanyi² + berkata² and tershenyum².. hehehe

1.Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
pink + blue

2.Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
sometimes.. bile pada sesuatu yg bru agak excited la.. hehehe

3.Apa kah kamu percaya love at first sight?
tidak sama sekali..

4.Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
tido....

5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
kerinduan..


BILA

1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?-
28 julai 1985

2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
semua yang indah² sahaja.. hehe

3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
x hengat la.. sebab selalu sangat dah kena marah.. so dah lali.. hehehe

4. Bila kamu akan married?
after postgraduate maybe.. hahahaha


BAGAIMANA

1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?
depends on my mood at that time..

2. Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
"erk.. ko pehal?? saket??" tu pd member rapat la.. pada kawan² baru.. just say tq + senyum.. :p

3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
dah biasa sangat dah.. mule² sedey pastu oket jew..

4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
suka hati derangla.. no body perfect in this world... semua org leh nyatakan tentang keperibadian orang laen...

5. Bagaimana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
mengucap banyak².. cube tenangkan diri..

6. Bagaimana jika kamu keseorangan?
kesunyian.. seperti sekarang.. hahaha


SIAPA

aku nak tag pada yg sudi nak tag orang laen.. hahaha


note : nak wat tutorial maths.. so nak pekse.. hehehe

1 comment:

Naniey said...

kt tak mau jwb??hehehe...ako tak pakse jwb tag ni...mak ko skt per???da ok skang ek??Alhamdulillah