~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Tuesday, October 26, 2010

,,opish,,


ari nih aku balik opis lambat gile.. siapkan keja kat user dalam kul 630pm maybe.. pastu masokkan laptop yang terbiar kat meja.. kemas sket2 barang ape2 yang patot.. sebab aku ase penat.. so xdak la kemas bersih2.. hakhakhak.. hurmmm.. bile balik aku tengok manager aku xbalik lagi.. senior manager aku pun xbalik lagi.. haha lagi 2 orang engineer dah lesap p mane tah.. lupe nak tanya.. haha aku ase dah macam keja plaks kat situ.. haha dah cam engineer la.. berangan tak sudah.. seb bek la si kenny nih sudi teman aku balik.. hehe bukan ape, aku saje2 je soh dia teman aku dari opis ke stesen.. hekhekhek.. leh wat ilangkan penat.. hehe

ari nih keja aku merayap2 jumpe user.. arggghh.. sangat penat sebenarnye.. dengan tak cukup tedo nye.. dgn laparnye.. haha semua kena redah.. hehe tapi xdak la boring sangat kan.. asyik dok je kat opis boring gak.. hehe bile dah dapat kuar.. hambek ko.. haha penat tak hengat.. hakhakhak macam2 ragam manusia aku jumpe.. hehe law tak puas ati confirm la aku mengadu kan.. hehe ngadu kat manager.. ngadu kat kak linda.. ngadu kat trainee yang laen.. hehe bile dah start ngadu.. adalah yang jai penyelamat.. "haaa.. mengumpat.. mengumpat.." haha xpelah.. xmarah pun.. sedarlah sikit kan yang aku nih sedang mengumpat.. hehe

bile ngah nak install adobe kat user, si kenny nih ada soalan cepu emas.. hahaha soalannye berbunyi begini.. "bile u nak kawen??" hahaha aku ase cam dia nih salah soalan je nak tanya aku.. haha aku pun reply la dengan nada yang agak bersahaja even sbnrnye aku agak terkejot.. haha 'lambat lagi la..' dia tanya aku penah ada bf ke x.. so aku cakapla penah.. hehe knp break ape semua skali.. aku pun huraikanlah sebaek mungkin mengikut ape yang aku ingat.. hehe then dia leh cakap.. "you banyak2 nih xkantoi ke? x upload?" mule2 aku pending la kan.. dah banyak kali dia cakap baru aku paham and aku menidakkannyew.. hahaha lawak la si kenny nih.. hehe tapi aku xkesah menda2 tuh.. bagi aku dia just tanya jew.. hehe hak dia nk bertanya asalkan tak menyingung perasaan aku.. hehe

hurmm.. banyak lagi yang aku nak luahkan.. tapi kepenatan n banyak keja mengatasi segala2nya.. hehe okelah.. maw siap2kan ape yang patot.. daaa..

2 comments:

Naniey said...

ko dah abih blaja ker???kej mn

qaseh qist said...

lom agi nani.. hehe