~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Thursday, September 3, 2009

Khamis 03 September 2009

Assalamualaikum pembuka bicara ..
erm ari nih aku nak tulis ape yang aku ase nak tulis .. hahaha sbb aku xdak idea nak tulis ape .. so aku merepek2 la kat blog aku nih .. 1stly , aku p kelas ICIS .. 1 lif dgn madam yg hot tue .. ekeke y i said she so hot ?? tgk sendiri suda .. hahaha bln pose , so xleh banyak sangat nak ngata org .. ekekeke .. abes kelas icis , aku cadang nk p PERTAMA sbb nak cucuk duet .. seb baek mak apak aku kesian kat aku nih ha .. law x , mati xmakan la aku kat kg baru nih gara2 elaun bln nih lambat masok .. agak terkilan gak la .. member2 laen dah masok , cuma aku n beberapa kerat ja yang xmasok agi .. sangat sedey ..
Kami pun seiring sejalan la sesama .. cte pasal KD .. who is KD ?? KD is = Pair King .. Tapi sape plaks pair King nih ?? ehehehe xpe2 .. identiti terpaksa dirahsiakan .. bukan ape , kami semua dok cte sbb masing2 panas ati n dah taw dengan perangai derang yang mcm tuh .. ntahla .. aku pun bukan xnak kawan dengan dia nih .. dia nih oke , cuma ada time2 dia nih suka wat masalah .. aku kekadang tuh pelik gak la dengan dia nih tapi layankan je la .. xguna nak masam2 muke sbb pasnih pun kawan jugak dengan dia .. xpela .. dlu aku leh xdak kawan , kenapa skrg nk pilih2 kawan tul x ? rilex suda .. hehehehe
so , aku , Ayu , Syu , pisang goreng a.k.a Fizzi n Firdaus p la jalan sama .. dak2 laki nih p mengguntingkan rambut derang nih kat MAJU JUNCTION .. bagos2 .. xsuke bela rambut panjang .. sangat seronok la .. ( padahal xdak kena mengena pun ... ) ekekeke gadis2 comel n cantek p la jalan2 kat PERTAMA .. dah settle p la merayap kan diri p cari dak2 laki nih .. dah jumpe kiteorg pun balik la beramai2 .. muafakat la katakan .. ekekeke
bile sampai sekolah balik , aku n ayu wat assignment ADVANCED ROUTING .. aku dah cari maklumat dah , so aku soh ayu edit2kan sbb dia terer bi .. ekekek sorry la ayu sbb gunekan ko .. (masa aku tulis nih , ayu ada kat sblh ngah wat assignment tuh .. ) ekekeke
( confirm cam ayu bile nak final .. ekekeke )
sian ayu kena wat keja sorang2 .. tapi nak wt cam ne .. pandai sangat kot .. hahaha yang xleh bla , ayu nih perangai cam mael a.k.a kacang suke melalak kat library .. hahaha yg xleh bla si mael nih la .. ada ke patot , dah la pakai earphone , pastu melalak kuat2 sambil wat mandrin .. aku n ayu dah malu dah dapat kawan mcam tuh .. kalu ada rockers sure dia ckp : Malu dibuatnye ~!! hahaha seb ko la mael .. library tuk study , searh internet , ym guna ebuddy , tgk bshopping online kat blogspot , wat assignment , update blogspot cam aku nih and macam2 la ..

hehehe spatotnye kat library kena senyap bukan dok meroyan cam si mael tuh .. hahaha sorry mael , selamat buke pose .. hahaha xdak kena mengena kot .. to all friend kat luar sana , sile jangan contohi kawan saya yg 2 orng nih eh .. hahaha xpe la , walaupun mereka berdua (bkn seperti dlm gambar rajah sebelah nih ..) korang tetap besh lor .. ( mael jangan kembang sangat nanti koyak suar ko .. ) hahahahaa
erm .. ari ni buke pose kat bilik dengan kawan2 .. sure dah tunggu lama sbb cadang nk beli bersam2 .. ekekeke maaf ye kawan2 sbb tunggu .. aku dah nak balik nih , kite leh shupping sama2 yea .. okela , nak balik dah nih .. rajen kan diri adalah cte lagi oke .. k la .. jaga diri kawan2 .. daa .. salam ..
corat coret : suke bazar banyak makanan .. nyumi nyumi ..

-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

1 comment:

Miss Ayu said...

yerp.. thanks to intan gak sbb sudi cari bahan.. kiranya ko dah involve byk benda dah.. klu nk dikira dgn KD tu.. hmm.. haram jadah lah kan.. yer.. diakui dia tu kadang2 ada benefit nyer.. tp dah tahun kedua dah kita ni intan.. x abis2 lg ke dgn sesi nk menjahanamkan persahabatan kita? sorry la.. klu masa lab wireless tu aku hot tempered sket.. bukan ape.. x boleh terima la org tuduh2 aku.. lgpun bkn aku sengaja overslept.. aku study... ko pun tau kita byk test.. lain la mcm dia.. copy jawapan org.. pastu proclaims as jawapan dia.. bulan2 puasa ni x abis2 nk cari nahas.. klu dah K tu.. smpi bila2 mmg K gak la kan.. aku just contribution on editing assignment je.. sbb cik taha x nk copy paste.. jd x nk we lost a lot of marks, better aku edit kan.. aku x kisah la klu ko nk gunakan aku utk some benefit things.. lgpun aku x kisah pun.. pasal KD tu biarlah..bak kata pepatah.. terlajak perahu bleh diundur.. terlajak kata sendiri mau ingat.. gudluck and all the best.. sayang ko!