~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Friday, September 18, 2009

~buke pose..~


assalamualaikum pembuka bicara ..

erm .. td aku berbuka dengan kawan aku , nama jiha .. hehe sblm kuar dr ostel ada terserempak dgn ezza dok kalut xtaw nak mkn mane .. so , soh la dia ikot skali join p buke pose sama2 .. kat mane ?? op kos la the ship .. hehehe masa aku p ujan dah renyai2 .. smpai dlm kul 7pm .. then , p la tmpt kat yg dah booked oleh jiha .. hehehehe pastu , lepak2 la bersama2 .. besh2 .. ramai gak la kat the ship tue .. sbb kwn aku tuh , dia kata the ship ari ni last , sok dah tutup sbb dah nak raye .. ekeke oke lah tue .. aku pun order neslo panas dgn chicken chop ape ntah .. hilang ingatan jap .. lama gak la menunggu akhirnya sampai gak makanan ku itu .. nyumi nyumi nyumi .. ekeke makan baca doa semua skali , dengan penuh kekusyukan makan la sepuas2 hati .. mmg sedap .. terasa keju yg aku mintak tue .. sedap o0o0o .. picture ?? alamak .. lupe nak amek la ..

hehe me and jiha my lovely buddy .. sambel menalipon kakak kue..


setelah selesai menjamu selera ..


talipon menalipon ..


me and jiha again .. at the ship ..


ezza and his boy lor .. comel korang .. sesuaaaiii ..


setelah selesai semua skali , lepak kat umah jiha .. pergh dekat jew dengan the ship tue .. tersangat2 dekat la .. haish .. jeles aku .. dah lama lepak2 dia offer cte korea .. aku pun sebat la .. ape lagi .. buhsan2 layan la cte korea .. nanti kalu aku rajen aku upload la kesah nye nanti .. ekekeke dah sudah tue , siyap2 p cimb kat jalan raja muda ape ntah .. tp jln tue terus ke jln tun razak .. oke la tue .. dekt gak la dari unikl .. hohoho lalu la kat plazarah n bla2 .. kawasan mmg scary .. and kami telah keja gile .. apekah keje gile kami ?? jeng jeng jeng .. sila scroll di bawah .. hohohohoho


jiha dan klcc nya .. hohoho cam tanduk plaks .. hehehe



Klcc yg kabur .. hohoho


pas amek duet kat cimb ..

demikian la cte yg berlaku pada aku hari ini .. enjoy gak la p berjalan2 dgn jiha diwaktu malam .. nanti kite buat lagi yea syg ! muach .. syg ko jiha .. hehehe k la .. dikesempatan ini aku nak ucapkan , selamat hari raya aidilfitri , maaf zahir dan batin yea .. 0-0 taw .. berhati2lah ketika memandu .. ekekeke sekian , wassalam ..



corat coret : aku gembira jiha .. thanks .. laen kali gembirakan aku eh ..



-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

2 comments:

luvshouji.ai said...

sayang, tu bkn restoran the ship la,
tp chop & steak @ kapal
the ship tu restoran lain yg kt dekat ngan sogo tu, hye ko ni, nnt tak pasal2 kn sue
hahahah

qaseh qist said...

wahahaha ye ke?
slah info eh.. wakakaka malu siyot..
xpela.. hantam saja la..
dah post pon.. wakakaka