~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Friday, June 19, 2009

tag

Assalamualaikum pembuka bicara...

Firstly nk ucp thanks pada cik naniey sebab kasi award nih kat aku.. aku hargai geng.. hehehe skarg kite mulekan dengan tag.. hahaha buhsan di opis.. ini lah haselnye..

1] pengertian kecantikan apa anda ??
# bila mata melihat terus hantar ke otak dan terkeluarlah perkataan yang membawa makna kecantikan..

2] bila hari terakhir anda bermekap??
# siyes xhengat la.. bln lepas ase nye.. hehehe ::

3] bila kali terakhir anda membeli shopping sakan membeli make up dan yang sewaktu dengannya??
##bulan lepas

4] adakah anda seorang yang kemas dan beratur dalam penjagaan bilik??
# kadang2 depends on my mood.. hahaha

5] barangan make-up anda ??
# Silky Girl

6] senarai kan 5 actress tercantik di mata anda ??
# Mak Akoo
# Kak Long aku
# Kak Ngah aku
# Maya Kering
# Fasha Sendat

7] last Question : are u Hot?
# yea.. sebab aircond kat opis xbukak lagi.. haish..

8] anda ditag

oke.. selesai sudey tag utk kali ini.. huahuahuahuahua skrg nih, aku nak tunjukkan award yg aku dapat dari cik naniey tuh.. hehehe

ANUGERAH BLOG MESRA MATA:DAUS ENTERTAINMENT:http://daus.via.my

Award nih aku nak kasi pada :

Cik Naniey balik.. ( hahahahaha )
Cik Arifah ( apert )
Cik Ulat wonderlands

k la.. mow rehat2 sebentar.. hehe jaga diri hiasi peribadi.. tatata


-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

4 comments:

Naniey said...

aik..dpt balik awrd ni..hahaha

qaseh qist said...

hahaha orang xpenah buat aku buatkan.. hahahaaha

Areefah said...

Hurmm award apa plak ni???
Anugerah blog mesra mata?
Heheheh camne plak aku bley dapat award plak ni???
Heheheh

qaseh qist said...

saje mempassing pada kawan2.. hehe
sila la ambil.. hehehe