~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Friday, June 19, 2009

..kecantekkan..

Assalamualaikum pembuka bicara..

hurm xdak menda nk tulis kat sini.. memandangkan gambo xdpt agi.. aku jadi cam kurang minat la nk corat coret pasal percutian aku ari tuh.. aku ada sorang kawan.. dia nih ada rupe.. memang ada ciri2 yg aku nak.. puteh memang puteh la.. xleh nak disangkal2 kan lagi.. hehehe memiliki sepasang mata yang cantek.. yang xkan ada kat orang laen.. bulu mata yang panjang.. lentik aku ase.. hee pergh.. sekali pandang memang hensemla.. 2x pandang hensem gak.. 3x pandang bagi aku biasa.. hahahaha mmg keji thp dewa shiyal.. hahaha hidung tuh leh dikatakn mancung gak.. tang bibir yg xtahan.. warna PINK oke~!! bibir aku pun xdak cam tuh.. dah jd smoker pun PINK gak.. haish.. ajaib..

sikap leh tahan.. punyai penuh dengan adap sopan dan santun.. mungkin kerana dia dok pantai timur.. aku senang dengan dia.. sbb aku yg bahan dia slalu.. hahahahahahaha sian dia.. aku baru rapat dengan dia.. okela.. dia ada gf dah n aku harap gf dia sporting bile aku kawan dengan boy dia.. hahaah tp jngan wisau la.. aku xkan amek hak org.. bukan aku la kalu aku amek hak orang.. malu dow bile digelar perampas.. hahaha itu la aku dari dlu smpai skrg.. hahaha

pada umat yg aku maksudkan, ko besh.. aku selesa dgn ko.. aku harap kite akan jadi kawan baek.. xlebey dr tuh wpun sesungguhnye aku taw ko ensem.. hahahaha bile ko dah taw perangai sebenar aku.. aku harap ko still jadi kawan aku jugak okeh.. hehehe k la.. mengantok la.. nk bobom jap kat opis.. hahaha k la.. jg diri hiasi peribadi..

corat coret: dia nih hensem leh guna.. barang baek.. wakakaka

-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

6 comments:

mieza Arshad said...

halah !
die da ade gefren ke ?

potong mud lahh !

BWAHAHAHAHA

qaseh qist said...

muahahahaha ada gf dow.. hehehe

Aqmar... said...

hai intan....no worries...we'll be frens forever..u me n him...

qaseh qist said...

owh aqmar..
not him okeh..
dia org pahang lor.. hehe
no worries n jealousy lor...
xperlu pk bukan2 lor..
haish...

Aqmar.. said...

owhh salah org ke..malu nye...cover2...:p

qaseh qist said...

xpe.. xkesah..
anda berhak untuk meragui.. hehehe