~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Thursday, June 4, 2009

..memilih dan dipilih..


assalamualaikum pembuka bicara... 

today aku dapat taw result kuar.. so, dengan very2 the exitednye aku pun p la menjengok2 dengan rasa xda kesabaran.. bile tgk.. damn~!! result aku jatuh mendadak.. cam aram.. aku pun yakin aku xleh wat sem lepas.. xda smgt.. smgt aku ntah ilang kemana.. bkn nk tunding jari pd sape2 tp aku dah sedar skrg.. mmg itu yg menyebabkan aku down.. its oke.. sem depan kena buktikan dengan keyakinan la.. manusia ni bile dah terduduk baru nk tersedar.. cam tuh la kat aku.. hahahaha satu kepadanan kemukean pada keakuan.. hahahaha 

lerm.. tadi aku bawa caldina kot.. hahaha memang seriau wei.. kang kot bercalar kan ke naya akuh.. abg aku plak mendoakan yg bukan2.. hampeh kelapa sabut towl.. "ala.. ape salahnye.. aku mintak calar sket jew.. biarlah bumper bercalar ker.. ape2la bercalar... " kan ke hampasgas memiliki abg sebegitu.. hahaha sorry bro.. bile ko ckp cenggituh aku lebih careful membawa kak dinah tuh okeh.. hehehehe 

ni baru balik dari amek abg aku kat ttdi jaya.. bawak citra sudey.. kang bawa caldina confirm xnampak jalan.. wakakakakaka k la.. maw mandi2... sok maw teruskan pekerjaan ku sebelum menikmati percutian ke endau rompin.. kayak time.. hohoho musti enjoy~!! haha 

ini adalah hiasan semata2 okeh.. aku x p lagi.. hahahaha 

k jaga diri hiasi peribadi.. sekian, wassalam.. 

corat - coret : mula berfikir tentang kehidupan ku yg mendatang.. hahaha

-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

6 comments:

Faiz said...

hahahah....lawak sungguh la beb!!

qaseh qist said...

bingai aja ang nih.. haish...

Miss Ayu said...

net sec bodo! hehe..

qaseh qist said...

ayu...
net sec xdak kena mengena la.. hahaha

ZuL said...

aku igt ko betul2 naik atas pelambung tu.... cannot imagine what if u get on the boat... haha

qaseh_qist said...

kuang ajar punya statement~!!
aku naek sampan okeh....