~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Wednesday, May 13, 2009

Templer Park

Assalamualaikum pembuka bicara..

hurm.. ni entri pasal smlm.. oleh kerana lmbat dpt picture + kepenatan yg berganda2.. maka entri ini dilakukan pada hari ini..[skema sungguh ayat..] setelah diedit2 dengan simple.. maka inilah haselnye.... 

permulaan langkah bersama kawan2 + pemandangan..


dengan menggunakan kemudahan yg ada.. aku pun edit2 la pict yang xseberapa nih... hehehe so, aku add gune photoscape jew.. smua leh taw kan.. nak guna photoshop amat malash.. tp ble time font masa guna photoscape nih agak payahla kalu nak edit tulisan yg shame.. hehe 

oke.. lets start party...

planning dengan kawan2 nak p kul 9.00am.. tapi gerak lambat sket sbb nak tunggu member dari shah alam tuh.. si Paiz Moon~cheat.. mule2 kata p sorang.. aleh2 bawa awek.. seb baekla aku xajak kawan2 p naek keta dia.. next.. gerak gempur bersama2 kawan nak p templer park.. dlm perjalanan si paiz mooncheat nih nak isi la minyak.. so, leader konvoi si  rockers a.k.a arang.. hahahaha kata nk isi minyak kat esso.. leh plak p caltex.. aleh2.. aku n paiz serentak eja.. C.A.L.T.E.X = Esso.. hahaha kelakarla..
keta2 yg join.. rockers dengan gti kerangnye, isma maintain cun dengan kancilnye dan paiz mooncheat dengan savy puteh awek dia.. wakakakaka

so sampai2 jew terus cari port baekla.. penatla mendaki dengan membwa peralatan2 nk maen masak2 kat sana.. hehe masing2 mengah.. mana xnye, kat kampus naek lift jew.. kali nih mendaki plaks.. ekekeke last2 bile semua dah xlarat.. parking je la kat tmpt yang mana ada...


kaum hawa yg sedang giat berusaha tuk memasak... 


kaum adam yg kuat bermaen2~!!

then, nyalakan api tuk wat bbq... amek masa gak la sebab xda fires starter.. hehehe so, gune stail kampungla.. hehehe akhirnye dapat.. so.. ape lagi.. masa ngah sibuk2 nak nyalakan api.. kaum2 adam nih p mandi manda dlu.. bile dah nyala.. hahahaha kami the best women.. p terjun ramai2 p mandi manda.. hahaha so, time2 ni la laki nk tunjuk skill korangkan.. ekekeke 
bile agak2 lama mandi.. tanya pada tukang masak... "ayam dah masak ker??" hahaha bile dah taw jwpn blm.. ape lagi teruskan aktiviti la.. hahaha ape2 pun korang dak laki yang agak2 sengal nih memang sporting and senang la bersama kalian.. sangat membantu~!! hahahaha 

rockers budget macho.. wakakakaka


kaum hawa bersuka ria... hehehe

masa kat sini memang slalu kena bahan la dengan kawan2 aku yang sengal tahap dewa nih.. ada yg kena simbah air kat muke la, badan la.. mcm2 agi.. sapu cream kek kat muke pun ada... ekekeke tapi paling kesian kat rockers la.. dia ngah sedap2 smoking.. aku dengan selamba amek cawan p humban air kat muke dia.. bukan 1x.. tapi 3x.. wakakakaka padan muke ko.. hahaha 
bile dah masuk kat tempat mandi tuh aku plaks yang kena balik.. ekekeke 

akuh.. yang sering menjadi bahan + mangsa buli oleh kawan2 aku..


hurm.. dah siyap semua skali makanla beramai2.. hehe seronok sangat2 la dengan korang.. hehehe dah puas maen2 ayer.. kami semua berangkat la pulang ke destinasi masing2.. korang memang sporting glew.. aku happy sangat2.. t ada masa kite lagi oke.. kali nih cari tempat yang xperlu nak mendaki lagi.. aku serik~!! hahahaha 

akuh ngah mam~!!


k la.. sekian tuk entri kali nih.. cerita panjang lagi sbnrnye.. oleh kerana mempunyai kemalasan yang melampau2... xsemua cte aku cte kat sini.. hehe k la.. jaga diri hiasi peribadi.. sekian, wassalam... 


kembali ke pangkal jalan dan haluan masing2...


corat - coret : laen hari kite picnic lagi yea teman2...


-----------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..---------------

6 comments:

rock said...

cilakak intan.....ko mmg suka mnjatuhkan aku nih....kritik sikit2 suda....MALU DIBUATNYE!!!~~

p/s:pasni ak xnk bwk ko nek gti aku dah...TOBAT! :))

Sekian, Wassalamu

qaseh qist said...

ape slhnye... skali skla malukan ko... ekekeke

Naniey said...

hukhukhuk..bestnyer

qaseh qist said...

hehehe tq tq tq....

Anonymous said...

hehe...bestnyer p sane..kenangan la...sem yg paling best ngn bdk2 bilik n intan..hehe

qaseh qist said...

i knoe.. this is cik yam..ekekeke
memang besh.. tershangat besh...
ada masa kitep lagi oke... hehehe
windu sama kamoo..