~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Thursday, May 7, 2009

Edward Cullen vs Robert Pattinson..

assalamualiakum pembuka bicara..

entry kali ni pasal edward cullen.. even aku memang dah terlambat gile2 tgk cte nih.. tp cte nih memang besh aku ckp.. pergh.. ada bf vampire tapi menyangi awek die tahap babun.. respect la kalu ada laki cam cte nih.. hohoho oke.. kat bawah nih penerangan serba sedikit tentang cte twilight..

part yang Edward menyelamatkan kekaseh hatinye Bella.. romantik + tragik..

TWILIGHT tells the story of 17-year-old Bella Swan (Stewart) who moves to the small town of Forks, Washington to live with her father, and becomes drawn to Edward, a pale, mysterious classmate who seems determined to push her away. But neither can deny the attraction that pulls them together…even when Edward confides that he and his family are vampires. Their unorthodox romance puts her in physical danger when Edward’s nemesis comes to town and sets his sights on Bella.

Edward Cullen vs Robert Pattinson vampire yg hensem..

hehe tak da la sesia aku beli novel twilight nih.. memang besh wei... sangat seronot.. aku tgk 3x kot sampai nangish2.. hahaha vudus jew.. tapi siyes ckp.. dia memang ensem pada pandangan mata aku... pergh.. kalu tgk wallpaper kat bawah nih.. nampak la yg chantek sngt2 even dah edit.. hohoho vampire yang hensem.. memang xtakotla kalu vampire cam nih.. ekekekeke 


mata yang chantek, bibir yg seksi dan renungan mata yg tajam...

walaupun dia menggunakan bedak yang banyak.. dia tetap hensem.. ekekeke gile dah aku nih.. kalu dapat bf cam nih.. confirm xcari laen dah.. hahahaha 

part masa nak tunggu selamatkan awek dia dari jaoh.. memang stylo la.. hehehe

hensemnye.. hensemnye.. hensemnye.. hehe tu je yg leh aku cakap skrg nih.. hohoho xleh nak komen lebey2 hanya mampu memandang dengan penuh makna.. wakakakaka
part nih masa dia ngah menceritakan sape diri dia yg sbnr kat awek dia.. hohoho

hahaha inilah haselnye bile dah gile tgk Edward Cullen yg handsome nih.. Vampire pun vampire la.. hahahaha k la.. laen ari aku cte plaks oke.. hehehe
sekian, wassalam..

corat - coret : pergh.. kalo dpt bf cam nih.. mmg xkasi kuar rumah dah.. ekekeeke

4 comments:

Miss Ayu said...

hm.. nnti ko kasi aku tgk citer ni.. yerp dia mmg ensem.. tp tepung manyak taruk kt sama itu muka woo.. hehehe.. mcm K pun ada.. hik hik.. ko tulis vampire.. teringat aku kt shiena.. sbb id ym dia pun vampire gak.. haha.. aduyai...

qaseh qist said...

hahaha dia vampire pompuan.. hehehe
ni vampire laki.. hehehe
jangan sebut K la..
dia dah hilang dalam terang...

Miss Ayu said...

tak sebut dah.. pasni aku sebut V plak.. ekekekek

qaseh qist said...

huhuhu V = vampire.. ekekekeke
dapat Vampire ensem pun jadila.. ekekeke