~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Tuesday, May 19, 2009

bad day...

assalamualaikum pembuka bicara..

erm.. ari nih 1st time aku jejakan kaki semula kat opis nih.. ekeke memang kelakar la.. habes semua aku kena wat pas nih.. mana x nye.. segala kegiatan dak2 opis nih aku kena bongkar kan.. no mercy beb.. u work under my brother oke.. hehehe terover plaks.. ekekeke sekali skala nak tumjukam belang.. kejap je.. pastu friendly balik.. ekekeke tu la aku..

erm.. pagi nih xda mood nak p opis.. mungkin kejadian semalam kot.. bukan sebab aku kena tunggu abg aku selama 2jam.. pasal misunderstanding aku dengan kawan aku.. hurn.. agak perit la kata2 dia pada aku..aku akan ingat sampai mati kata2 dia.. thanks cause sudi jadi kawan aku walaupun xlama... aku hargainya.. ko jugak penah happykan aku.. aku xkan lupe semua kenangan manis kite oke.. yang buruk biarlah hanya pada aku... yang pasti.. ada suatu masa nanti kebenaran akan terbukti jua.. terus terang aku ckp.. masa tuh maafkan aku kalu aku dah xendahkan kamoo oke.. hati aku hancur dengan kata2mu..

kata2 yg ko berikan tajam.. ibarat pisau yang tumpul tapi memotong ayam berkali2.. luka tuh xpernah nampak.. tapi terasa berdarah.. terasa mengalir ke suatu tempat yang laen.. xpela.. aku wat blog nih pun bukan nak minta simpati... just nak meluahkan ape yang aku ase kat sudut ati aku nih.. aku belajar dari kesilapan.. thanks atas kata2 yg ko berikan pada aku.. ape yang aku yakin.. ada masa nanti semua akan terbukti dengan jelas.. aku akan tetap sabar menantikan hari tu yang akan menjelma okeh.. no need to worries la.. aku kan kewl.. cuma ko je yang xtaw sape aku yang sebenaar.. memberikan gelaran aku yang macam2.. walhal aku xpernah nak gelarkan ko.. xpelah.. kadang2 kite xsentiasa diatas..

untuk anda semua.. hargailah sesuatu benda yang amat anda sayangi dengan sebaiknye.. kerna apebila dah rosak @ hilang barulah kite taw yang kite amat memerlukannya nanti.. bukan masa skrg.. masa akan datang.. okelah.. aku nak sambung keja aku balik nih... opis hour dah bermula.. pasni nak mulakan hidup baru.. hope aku akan dapat tempuh dengan tenang... dan.. xkan lagi berjumpa orang sepertinya lagi.. aMEn... k.. jaga diri hiasi peribadi oke.. sekian, wassalam...

corat - coret : kite nih xsempurna mane bukan.. gajah depan mata xnampak.. kuman seberang laut nampak.. inilah dinamakan ragam manusia.. kelakar bukan...

-------------kaloo rajen.. komen2 la yerk..-------------

2 comments:

Naniey said...

kuang..kuang..lumrah alam....manusia mmg takleh lr dgn sikap...selfish..greddy..fitnah2..mngata2...cm kite kn pndai pilih kawan n lawan

qaseh qist said...

hehehe terharunye dengar penjelasan cik naniey..
thanks yea cik naniey sbb beri semangat.. hohoho