~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Thursday, April 23, 2009

no idea


assalamualaikum pembuka bicara...

hurm.. chantek x pict nie.. hoho aku ase selesa la cam nih.. 
gambo nih cam sesuai je dengan aku.. hehehe ntahla.. aku memang xda mood skrg nih..
teramat2 sangat.. ari ni ada test aku skip kan..
aku kuat kan semangat aku carrymark aku dah banyak.. padahal sket jew..
erm.. kawan.. aku nak cte pasal kawan..
seberapa banyak kawan yg membahagiakan dan seberapa banyak kawan yg melukakan??
sure ada pendapat msg2..how about korang dah janji then tetiba last minute cancelkan or kwn kalian buat dlu?
ape perasaan anda?
sure remukkan.. cam tu la aku..
dari aku ase oke nak amek test terus xmenjadi..
semangat aku hilang..
tergamak dia buat mcm tuh..
kecewa aku.. xpelah..
kalu aku nak buat sure dia kata jangan..
tapi kalu dia?? biarkan saja dengan pandangan mata n biarkan aku nih sengsorang..
cam ni ke kwn??
ntahla.. ati aku dah tawar bile dia buat aku mcm nih..
ape perasaan dia kaly dia ditempat aku..
sure la kena kutuk sebakul.. paham sgt dgn perangai dia..
aku bkn nak kata aku ni bagus or what..
cuma aku sedikit terkilan..
dgn final xm yg makin dtg.. aku jadi cam stress..
dah la xcukup tdow.. n macam2 la..

andai ko baca blog aku nih..
pk la sedalam2 ape yg aku katakan..
aku cuba jadi kawan yg terbaek sebab aku xpandai..
dan aku xtaw ape yg hasut ko supaya wat cam tuh..
aku terkilan sangat2..
ko janji dgn aku aleh2 ko biarkan cam tuh..
xpela.. ari nih ari aku..
tuhan akan balas setiap perbuatan umatnya..
aku xkesah ko nak wat aku cam nih.. xpela..
bile ko dah sedar nanti, barula ko taw betapa sakitnye hati utk tgung smua ni oke..

dahla.. bosan la...
aku kena kuat semangat.. hidup mesti diteruskan oke..
aku bley hdp tanpa ko..
thanks sbb ajar aku cam ne nak jadi cam ko..
thanks..

sekian, wassalam..



note : aku xkan berubah kalu aku xsedih, dan aku xkan sedih kalu ati aku xdisakiti..

3 comments:

Miss Ayu said...

salam.. mcm ni la.. aku tau sape yg cite kt ko.. since aku cite kt sorg hamba ALLAH ni je.. spt biasa, x sangka plak kali ni dia jd ejen balik membw cerita.. tp 1 je la.. yg ko percaya ckp dia kenapa? ko x ingat ke ape yg dia buat kt kita sem 1 dulu? kan aku tulis kt sms mengikut seperti yg dirancangkan.. tp tgk la dulu mcm ne.. sbb aku sendiri pun xtau nk amik ape.. xde sbb aku nk tinggalkan ko.. klu aku nk tggalkan ko, dah lama aku buat mcm tu intan.. dah lama aku akan amik byk2 kredit hour.. aku amik sket2 ni sbb nk tggu ko lah.. sbb nk kasi seimbang since ko dpt transfer sket je.. takkan tu pun ko xperasan? kan aritu dah janji amik pas aku practical.. kan dah ckp dulu.. klu ada x puas ati antara kita, ckp la terus terang.. jgn cite kt org lain.. sbb nnti bila ada tokoh tambah.. bkn ko je yg terluka.. aku pun akan turut terluka.. tp mcm yg ko ckp, ko bleh idup tanpa aku.. since ko dah ckp mcm tu.. aku xboleh nk ckp ape la.. ntah la.. kdg2 susah nk percaya kwn2 ni.. aku ingatkan dia dah berubah.. tp ternyata aku silap... lagi satu, byk benda yg aku dgr dr dia pasal ko.. dia ckp ko ada talk something bad pasal aku.. dr A smpi la ke Z diaorg cite.. tp aku diamkan je.. sbb aku percayakan ko.. sbb aku tau ko xkan buat cite pasal aku.. aku dah fikir jd aku jawab la sbb ada salah faham kt sini.. kita mula kwn baik xkan dah nk abis blaja ni nk gaduh2 pula.. selamat maju jaya utk final exam nnti..

Naniey said...

hohohoh..no komen lah

qaseh qist said...

diam lebih baek..