~..The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams..~

.. sila tinggalkan jejak..

Monday, April 13, 2009

..saket aty..

assalamualaikum pembuka bicara.. 

dah lama aku xtulish kat entry nih.. cam xda benda nak tulish dah kat sini... lose my mood menyebabkan aku malash nak tulish kat sini.. ntahla.. bak kata kawan aku.. "tak semua benda leh dikongsi bersama".. so aku pegang kata2 dia.. let make it save in my heart only.. bile dah simpan kat aty akan diingatlah setiap perbuatan yang menyakitkan jiwa n aty ako nih.. ntahla.. skrg nih pun xda mood tapi aku gagahkan diri aku nih.. hopefully entry kali ini xkan tertuju kat sape2..

erm.. aku pelik la.. salah ke aku bertanya dan menyampaikan?? aku bukan bz body... aku cuma sampaikan pesan.. xkan itu pun salah sampai bile aku dapat respond pun agak kurang menyenangkan.. 

hey kawan, kita manusia oke.. aku dah penat jaga aty dan perasaan kamoo.. xbley ka kau bertolah ansur dengan aku?? aku bukan kenal kau smlm.. hamper 4thn kita kenal.. dan kite penah rapat.. mengenali satu sama laen.. knp semua nih berubah?? dimana kau yg penah aku kenal dlu?? bukan kau skrg yg ada didpn mata dan hati aku~!! aku akui aku bukan insan yg sempurna.. sering melakukan kesilapan.. namun bukan dengan itu kau mudah menyalahkan aku.. aku cuma menyampaikan.. bukan bermusuhan dengan kau.. aku tahu.. dalam hati kau masih ada dia.. itu ape aku nak peduli.. kerna bukan kau yang sepatutnya dlm hidup aku.. ini janji aku.. knp aku ckp mcm nih.. sebab aku dah penat utk memahami dan bertolak ansur dgn kau~!! pernah kau faham hati kecil ku ini?? fikirla kawan.. dunia yg kita pijak nih bukan utk selamanya.. dan xselamanya kau berada diatas oke.. bila kau disituasi aku.. pasti kau tahu ape yg aku rsakan.. 

kau xkan rasa apa sebab sebol3h2 aku xnak kau rasai semua itu.. dan yang pasti ape yang kau lakukan kat aku skrg nih.. sedikit sebanyak telah mengguriskan hati aku.. dan kesannya jua pada orang laen.. bukan pada kau.. kerana aku sayangkan kau sebagai kawan aku~!! aku sayang kawan2 aku... fikirlah..

sorry sebab aku luahkan kat blog aku... aku harap ko baca oke.. 

sekian, salam..

note : kdg2 hdp nih xselalu indah.. fkrlah dimana kite berpijak..

2 comments:

Naniey said...

manusia mmg cam tu

qaseh qist said...

memang cam tuh eh??hehehe